Promotie tot Admiraal

Waren we eindelijk goed en wel van start gegaan met de SinterklasSjow en was het tijd om Bedazzled wat meer gezicht te geven, werden we getroffen door een pandemie.

Verschrikkelijk natuurlijk voor iedereen die ermee te maken heeft gehad en nog heeft, maar ook een zware domper voor de gehele theater- en evenementenbranche. Alles lag plotsklaps helemaal stil en op dit moment is het nog steeds lastig in verband met de 1,5 meter regeling. Het is lastig om iets op het podium te brengen op dit moment, maar niet onmogelijk!

Het is dan ook heel even stil geweest rondom onze nieuwste telg in de familie, maar we hebben zeer zeker niet stil gezeten en barsten van de ideeën en bruisen van de energie. Dat is niet op de laatste plaats door de toevoeging van een geheel nieuwe locatie in onze organisatie, waarmee we ook meteen meer mogelijkheden hebben en we ook juist daar het productiehuis verder uit zullen gaan bouwen met mooi en verrassend nieuw theater.

In de komende periode kun je van ons dan ook meerder projecten verwachten. We zijn al begonnen met weer een nieuwe SinterklasSjow, maar er worden op dit moment ook al diverse producties gemaakt (ook met zeer verrassende titels) voor dinnershows en theaterdiners. Blijf dan ook onze site en socials in de gaten houden en natuurlijk ook die van de Admiraalszaal!

Kleine sneak peaks zijn al te vinden op onze socials en op de site van de Admiraalszaal en binnenkort presenteren we een leuk programma waar je al tickets voor kunt kopen. Natuurlijk in eerste instantie helemaal corona-proof maar we hopen snel volle bak aan de slag te kunnen gaan!

Tot snel allemaal!

Published by scattandohuub

Cultural Entrepreneur, bass player, producer, conductor, writer, coach

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: